Järvamaa parimad täiskasvanud õppijad ja õpiteod said pika pai.

17.10.2019 tunnustati Paide ajakeskuses Wittenstein Järvamaa tänavusi parimaid täiskasvanud õppijaid ja silmapaistvamaid õpitegusid.

Järvamaa parimaks õpiteoks valiti Järvamaa haigla elukestev õpiralli. Järvamaa haigla koostöös Järvamaa kutsehariduskeskusega on koolitanud
oma töötajaid järjepidevalt juba aastaid. Järvamaa Haigla õendusjuht Maire Raidvere ütles, et meie majas on õppimine populaarne ja koolitusi oleme püüdnud leida tõesti iga valdkonna töötajatele alustades puhastusteenindajatest kuni juhtkonnani välja.

Koolituste eesmärk on suurendada töötajate pädevust vaimse ja füüsilise tervise eest hoolitsemisel ja tõsta nende erialast taset. Koolitused on parandanud meeskonna ühtsustunnet ning kujundanud töötajates optimistlikke ja elujaatavaid hoiakuid.